Хотел Супер 8 има потреба од персонал

  • Објавен пред 8 месеци
  • Хотел Супер 8
  • Активен до 15.10.2018
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Хотел Супер 8:

Хотел Супер 8 има потреба од собарки

Хотел Супер 8 поради зголемениот обем на работа, вработува:

Собарки (Houskeeping)

Сите заинтересирани кандитати, да испратат кратка биографија со назнака за позицијата за која што аплицираат на contact@hotelsuper8.com.mk, или да се јават на тел. бр. 023212225 или 023213554.

КЛИКНИ