Готвач

 • Објавен пред 12 месеци
 • Венето
 • Активен до 23.08.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Ресторан Венето нуди вработување на работната позиција:

Готвач

Потребни квалификации:

 •          Работно искуство ќе се смета за предност;
 •          Одржување ред и хигиена;
 •          Иновативност и креативност;
 •          Познавање на италијанска кујна;
 •          Вештини за декорирање.

  Личен профил:

 •           Брзина во работата
 •           Посветеност на работата
 •           Педантност
 •           Одговорност, чесност и лојалност
 •           Способност за работа под притисок
 •           Способност за тимска работа

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: veneto@veneto.mk  

КЛИКНИ