MEDIKUS: Стручен соработник

 • Објавен пред 8 месеци
 • MEDIKUS
 • Активен до 30.03.2017
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Одговорности и задачи:

 • Задолжен за стручни посети кај лекари и фармацевти за презентација на производи, примање и правење на нарчки со купци
   

Работниот однос за позицијата ce заснова на определено време од 3 (три) месеци, со можност за продолжување на договорот.

Пратета ја својата пријава на e-mail: info@medikus.com.mk
 

Потребни документи:

 • Кратка биографија
 • Копија од диплома за завршено образование
 • Копија од возачка дозвола
 • Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор
   

Потребни квалификации:

 • ВСС, ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ
 • Познавање на лекови и фармацевтски производи
 • Возачка дозвола Б - категорија и возачко искуство
 • Организираност и одговорност
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа

Oтворени се 3 работни позиции.

 

Краен рок за аплицирање: 14/05/2017

КЛИКНИ