Архитект

Друштвото за архитектура, урбанизам и инженеринг ТЕТРАКТИС Кристијан ДООЕЛ од Скопје објавува оглас за вработување за позиција – АРХИТЕКТ

Потребни квалификации:

  • Напредни вештини за 3Д моделирање
  • ВСС - Aрхитектонски факултет (завршени или студии во тек)
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Задолжително познавање на “ACAD” програм
  • Работа во Microsoft Word, Excel и Power Point
  • Работа во “Photoshop” ќе се смета за предност
  • Возачка Дозвола – Б категорија

 Потребни вештини, познавања и карактеристики:

  • Познавања од областа на архитектура и проектирање и соодветни познавања во проектирање на детали
  • Познавања и следење на светските трендови во архитектурата
  • Иницијативност, доверливост, способност за аналитичка работа, способност за решавање на конфликти, способност за работа под притисок

 

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горе наведените услови потребно е да испратат резиме (CV) на е-маил адресата [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »