Account Manager

 • Објавен на 2.2018
 • Гудмудмедиа
 • Активен до 15.02.2018
 • Позиција: Видео/продукција
 • Локација: Скопје

Account Manager

 

Описот на работното место вклучува:

 • Градење на добри партнерски односи со клиентите и медиумите,
 • Секојдневна комуникација и координација со клиентите,
 • Презентации на клиентите,
 • Реализација на маркетинг стратегиите на клиентите,
 • Подготовка на планови и следење на кампањите,
 • Следење на работењето на членовите на тимот,
 • Управување со проекти, буџети и тимови,
 • Континуирана комуникација со другите тимови во продукцијата,
 • Подготовка на извештаи и анализи за постигнатите резултати.

 

Услови:

 • Способност за аналитичко размислување и расудување, како и способност за вршење на повеќе задачи истовремено,
 • Одлични презентациски и преговарачки вештини,
 • Познавање на потребите и маркетиншките цели на клиентите,
 • Познавање на медиумскиот пазар и можностите за рекламирање,
 • Универзитетска диплома,
 • Одлично познавање на англиски јазик,
 • Напредно ниво на користење на Microsoft Office пакетот, особено Excel и Powerpoint,
 • Пожелно е претходно работно искуство во маркетинг агенција, иако не е пресудно.

 

Tи нудиме можност за работа во: 

 • Динамична средина,
 • Професионален развој и усовршување.,
 • Личниот придонес, мотивираноста и иницијативноста ќе бидат особено ценети.

 

Ако ова ти звучи интересно и веруваш дека можеш да придонесеш во исполнувањето на целите на агенцијата и нашите клиенти, испрати ни го твоето CV заедно со детално објаснување зошто сметаш дека си добар во оваа работа на contact@fcerasni.mk најдоцна до 10.02.2018 година.

Ве молиме без телефонски јавувања.

Некомплетните пријави нема да бидат разгледувани.

Само одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

 

КЛИКНИ