Продажен Персонал

 • Објавен пред 5 месеци
 • Ситографика
 • Активен до 15.07.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ - ПРОДАВАЧ

 •  Ситографика
 •  Активен до 15.07.2019
 •  Позиција: Продавач/трговец
 •  Локација: Скопје

 

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ - ПРОДАВАЧ

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство,
 • Познавање на работа со компјутер,
 • Познавање на англиски јазик.

 

Одговорности и задачи:

 • Продажба и услуга на клиентите,
 • Одржување и унапредување на изгледот на продажното место,
 • Задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажното место,
 • Изготвување понуди за клиенти.

 

Личен профил:

 • Развиени продажни вештини,
 • Ведрост, претставителност и комуникативност,
 • Лојалност, енергичност и самоиницијативност,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Способност за работа под притисок,
 • Грижа и ориентираност кон клиенти.

 

Ние нудиме:

 • Месечна плата во висина од 15.000+ денари,
 • Редовни месечни примања,
 • Можност за напредување,
 • Пријатна работна атмосфера,
 • Периодични обуки,
 • Работно време: понеделник- петок 09:00 до 17:00 часот, сабота 09 до 15 часот.

 

Сите заинтересирани кандидати, својата Професионална Биографија (CV), писмо за мотивација и препораки (доколку поседувате), можете да ги доставите на еден од следниве начини:

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 

 

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.

КЛИКНИ