Возач - Ц категорија

 • Објавен пред 3 недели
 • ДПТ САМАНТА ДОО
 • Активен до 16.06.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

САМАНТА ДОО Скопје има потреба да вработи:

Дистрибутер - Возач
Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Најмалку 1 година претходно работно искуство на позиција возач/дистрибутер
 • Задолжително поседување возачка дозвола, Ц-категорија, активен возач

Одговорности и задачи:

 • Одговорен за навремена и точна достава на робата до крајната цел
 • Одговорен за земање/враќање на повраток роба
 • Внимателна испорака на производите, одговорност за товарената и вратената роба во возилото
 • Одговорен за протокот на документацијата (фактури, повратници и сл.)
 • Уредно чување на возилото, грижа за техничката и хигиенската исправност на возилото

Ние нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Можност за градење успешна кариера како дел од тимот

Кандидатите да се пријавуваат на емаил адресата: [email protected], со назнака „ВОЗАЧ“, најкасно до16.06.2021 година.