Тим лидер

Плата од 60.000 ден. до 120.000 ден.

  • Објавен на 5.2023
  • Makus 2022
  • Активен до 01.06.2023
  • Позиција: Менаџер/Директор
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Поради зголемување на обемот на работа имаме потреба од тим лидер со одлично познавање на англески јазик (шпански би се земал за предност) кој

  • Има искуство од минимум 3 години и способност да менаџира повеке диспечери и камиони за американски пазар.
  • Се работи исклучиво од канцеларија, која се наоѓа во Кисела Вода.
  • Одлична плата и бенефиции.   

IИспратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »