ГРАДЕЖНА ФИРМА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ

  • Објавен пред 4 месеци
  • Orbita Construction
  • Активен до 12.07.2019
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Градежна фирна има потреба од градежни работници: бравари, лимари, заварувачи, бравар монтер, монтер на алуминиумска стаклена фасада и алубонд фасада и општи работници

Плата од 20.000 - 25.000 денари

Елена 070-308-889

КЛИКНИ