Инженер за дрвна индустрија

За компанијата: Современ дизајн, префинетост, софистицираност и креативност испириран од Вашите потреби и стил на живеење. Oпрема е специјализирана компанија за производство на различни типови на мебел, која произведува... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Опрема мебел
  • Активен до 16.09.2021
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа, компанијата Опрема мебел - Скопје има потреба од кадар на следната позиција

1.Инженер по дрвна индрустрија 

Опис на работно место

Работни задачи
*Комуникација со клиенти
*Проектирање на простор и разработка на мебелот во технички и работилнички цртежи
*Спецификација на предмер и материјали
*Премер на простории и мебел потребни за изработка 

Потребни квалификации

*Солидно познавање на CAD/CAM програми за 2D и 3D проектирање

*Познавање и оспособеност  за користење на MS office (Word и Excell)

*Поседување на возачка дозвола Б категорија

Личен профил

*Посветеност, лојалност, одговорност
*Желба за работа
*Добри комуникациски способности
*Тимско работење и кооперативност

Своето CV испратете го на e mail: [email protected]