Касиери и редачи на роба

  • Објавен пред 3 месеци
  • Микс Фруит 2018
  • Активен до 28.05.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Поради проширување и зголемен обем на работа пиљара КАМИ има отворени работни позиции за :

-Касиери

-Редачи на роба

На реон Капиштец , Козле и Кисела Вода.

Работа во 2 смени.

Потребни квалификации:

Професионални и одговорни личности, со љубезен однос и заинтересираност кон работните обврски.

Повеќе инфо на 071 817 777

КЛИКНИ