Келнер во ресторан (A ’la Carte)/ F&B Service Expert (Specialty Restaurant A ’la Carte)

За компанијата: Заслужуваш кариера која ја исполнува твојата цел. Заслужуваш да сонуваш без ограничувања. Биди дел од нешто поголемо од тебе, придружи се на тимот каде што секој има глас. Биди инспириран од можностите... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

  • Serve food courses and alcoholic beverages to guests.
  • Set tables according to type of event and service standards.
  • Answer questions on menu selections.
  • Communicate with the kitchen regarding menu questions, the length of wait, re-cook orders, and product availability.
  • Communicate additional meal requirements, allergies, dietary needs, and special requests to the kitchen. 
  • Record transaction in MICROS system at time of order. 
  • Check in with guests to ensure satisfaction with each food course and/or beverages. Maintain cleanliness of work areas, china, glass, etc., throughout the day.
  • Complete closing duties, including restocking items, turning off lights, etc. Present physical and accurate check to guest and process payment. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »