Келнери во ресторан

  • Објавен пред 5 месеци
  • Шин Хаи
  • Активен до 24.07.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Кинески ресторан Star Ocean во Центар, има потреба од келнер со познавање на англиски јазик

 

Плата 24.000 денари

 

Телефонски број за контакт 078287345

КЛИКНИ