Директор за продажба

 • Објавен пред 4 месеци
 • HILL International
 • Активен до 01.06.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Хилл Скопје за својот клиент, реномирана и успешна компанија, бара искусна, посветена и  професионална личност за позицијата:

 

                                                                                      Директор за продажба

Квалификации:

 • BCC – економски факултет е предност
 • Минимум 7 години искуство во продажба
 • Меѓународно искуство во продажба, организирање/настап на меѓународни саеми
 • Искуство во раководење и тренинг на продажен тим
 • Одлично познавање на англиски јазик и MS Office
 • Одлични комуникациски, презентациски и продажни вештини
 • Ориентираност кон резултати, динамичност и подготвеност за тимска работа
 • Висока работна етика, одговорност и организациски способности
 • Возачка дозвола – Б категорија

 

Одговорности:

 • Воспоставување и одржување на добри односи со клиентите
 • Креирање и имплементација на стратегии за ширење на продажната мрежа
 • Организирање, координирање и контрола на продажните активности
 • Следење на пазарот и евалуација на потенцијалот за развој на нови продажни активности
 • Стратешко планирање и развој на нови производи
 • Раководење со тимот за продажба и продажната мрежа
 • Редовно известување и водење на соодветна евиденција за текот на проектите

 

Компанијата нуди одлична можност за професионален развој во динамична средина за амбициозни професионалци ориентирани кон постигнување на резултати.

Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија најдоцна до 27.05.2019, со назнака за позицијата.

                                                                     e-mail: prijava@hill-international.com.mk

                                                                                              www.hill.mk

                                                                 Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје

                                                                                        тел/факс: 02/3296-481

 

Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве молиме наведете го тоа во мејлот

КЛИКНИ