Келнер/ка 1300 ден. Дневница

Ресторан Калабалак вработува:

  • Келнер/ка 1300 ден. дневница.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »