Бебида Дооел

ЕМБС: 7363095
Индустрија: Туризам и угостителство
Адреса: Ул. Наум Наумовски Борче бр 88б
Град: Скопје
КАЛАБАЛАК е градска кафеана во срцето на Скопје создадена за сите оние кои знаат да уживаат. Голем избор на специјалитети и пријатна атмосфера! За успешно да ги исполни очекувањата на своите гости и да ја понуди најдобрата услуга, константно го проширува својот тим!барај огласи за вработување » барај останати огласи »