Бебида Дооел: Помошник Готвач/ка - Салатер/ка 1.250 ден. Дневница

Помошник Готвач/ка - Салатер/ка 1.250 ден. Дневница

Ресторан Калабалак вработува:

  •  Помошник Готвач/ка - Салатер/ка 1250 ден. дневница.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »