Бебида Дооел: Готвач/ка 1.550 ден. Дневница

Готвач/ка 1.550 ден. Дневница

Ресторан Калабалак вработува:

  •  Готвач/ка 1550 ден. дневница.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »