Менаџер на ресторан 40 000 ден. Плата

  • Објавен пред 2 недели
  • Бебида Дооел
  • Активен до 06.07.2022
  • Позиција: Менаџер/управник/директор
  • Локација: Скопје

Ресторан Калабалак вработува Менаџер на ресторан 40 000 ден. Плата

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »