Менаџер на ресторан 40.000 ден. Плата

За компанијата: КАЛАБАЛАК е градска кафеана во срцето на Скопје создадена за сите оние кои знаат да уживаат. Голем избор на специјалитети и пријатна атмосфера! За успешно да ги исполни очекувањата на своите гости и да ја понуди најдобрата услуга, константно го проширува својот тим! повеќе за компанијата »

Ресторан Калабалак вработува:

  • Менаџер на ресторан 40 000 ден. плата.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »