Механичар

Австриска компанија со 25 годишно успешно работење во Македонија, поради проширување на капацитети има потреба од вработени со старосна граница до 50 години, за следните работни позиција.

 

1 механичар на индустриски машини во текстилна индустрија со и без работно искуство

 

Телефон за контакт 076/493-631  022779635   022779621

e-mail [email protected]

Лице за контакт Соња Станковска

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »