Келнери/ки

  • Објавен пред 11 месеци
  • Максим ДС
  • Активен до 15.08.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кафе бар Show room во ТЦ Бисер Аеродром, има потреба од персонал за работа. За повеќе информации Ве молиме да не контактирате на 071 252 530

КЛИКНИ