Електромонтер

  • Објавен пред 2 недели
  • ДГТУ Адра ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 04.12.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

ДГТУ Адра ДООЕЛ Скопје вработува  5 ( пет ) ЕЛЕКТРОМОНТЕРИ  од кои: 

- 2  кандидати со  завршено средно стручно образование и работно искуство од  минимум 2 години со работа на висина и искуство со нисконапонски надземни мрежи

- 3 кандидати без работно искуство 

Се бара високо ниво на  организација и одговорност и способност за тимска и индивидуална работа.

Компанијата нуди одлични услови за работа, динамична работна средина и редовни месечни примања.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, можете да аплицирате со испраќање на вашето CV (кратка биографија ) на  [најави се за да го видиш е-маилот]