Сметководител/Книговодител

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

СМЕТКОВОДСТВЕНО БИРО М КОНСАЛТИНГ СКОПЈЕ од Скопје-Аеродром , заради зголемен обем на работа има потреба од сметководител со работно искуство.

  • Спремање изработка на ДДВ пријави;
  • Изработка на плата;
  • Целосно материјално и финансово работење;
  • Познавање во изработка на завршни пресметки се смета за предност;
  • Комуникација со клиенти -за консултации 
  • Познавање на EXCEL вештини
  • Познавање на англиски јазик  (се смета за предност)
  • Возачка дозвола Б категорија (се смета за предност)

Во нашето книговодствено биро има пријатна атмосфера за работа, без било каков притисок , можност за покачување на плата во зависнот од одговорноста и интересот за зголемување и проширување на работата. 

Тел. за контакт 072/205-528 ; 02/2448-438

Работно време 8-16 (понеделник-петок)

**Сите заинтересирани кандидати кои одговараат на горенаведените квалификации своето CV можат да го пратат на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »