За работа во аптека

  • Објавен пред 7 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 25.08.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во Еурофарм Рекорд

Се бара фарамацевтски техничар или дипломиран фармацевт со положен стручен испит за работа во аптека Еурофарм во општина Центар

CV на маил eurofarm@eurofarm.com.mk

Со назнака за Еурофарм Центар

КЛИКНИ