Комерцијалист за продажба

За компанијата: NATURA THERAPY е водечка компанија на пазарот која се занимава со развој, производство и продажба на висококвалитетни, иновативни природни додатоци на исхраната наменети за подобрување и одржување на здравјето... повеќе за компанијата »

Бараме КОМЕРЦИЈАЛИСТ

да се приклучи на победничкиот тим на НАТУРА ТЕРАПИ

Потребни обврски

 • Теренска поддршка и опслужување на мрежата продажни центри на компанијата низ државата
 • Организација и менаџирање на промотивни акции, дегустации, програма за лојалност и др.
 • Претставување на продуктното портфолио и развој на продажна мрежа со фитнес и спортски центри, спортски клубови, продавници за суплементи и др.

Нудиме:

 • Загарантирана плата;
 • Службено возило;
 • Редовни бонуси и награди
 • Одлична грижа за здравјето;

 Потребни квалификации и вештини

 • Завршено минимум ССС
 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини.
 • Пожелно е искуство и способност за работа на терен
 • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)
 • Добри организациски способности и управување со времето
 • Иницијативност, темелност и целосна посветеност на работата;
 • Предност имаат кандидати кои се физички активни и посветени на фитнесот или спортот.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените услови можат да испратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »