Продавач - Струга

 • Објавен на 2.2018
 • Нептун Македонија
 • Активен до 21.02.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Нептун Македонија:

Магационери - 3 извршители - ПРОДАВАЧ ВО СТРУМИЦА - ШПЕДИТЕР

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, најголемиот регионален малопродажен ланец за техничка стока, поради понатамошен развој на своите операции, распишува оглас за вработување на:

 

ПРОДАВАЧ  - Со место на вршење на работните задачи во Струга – 2 позиции

 

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 • ССС;
 • Поседување на вештини за продажба; 
 • Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer;
 • Задолжително е поседување на возачка дозвола Б категорија;   
 • Пожелно е познавање на албански и англиски јазик.

 

Одговорности и работни задачи:

 • Услужување на купувачите и продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема;
 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;
 • Континуирано учење на техничките карактеристики на производите за продажба;
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;

 

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим;
 • Континуирана обука и можност за напредување;
 • Предвидена редовна плата од 16.000,00 денари, после периодот на обука и можност за остварување на дополнителен продажен бонус и наградувања;
 • Работа во смени, вкупно 40 часа неделно;понеделник - сабота.

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: vrabotuvanje@neptun.mk, со назнака:  “Оглас за продавач во Струга”

Огласот е активен до 21.02.2018 година.

 

Општи правила за аплицирање:

 • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).
 • Назнака на позицијата за која се аплицира
 • Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во НЕПТУН МАКЕДОНИЈА или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.
КЛИКНИ