AITONIX: Сервисер за ИКТ опрема во сектор за сервис и техничка поддршка

Сервисер за ИКТ опрема во сектор за сервис и техничка поддршка

  • Објавен пред 2 недели
  • AITONIX
  • Активен до 27.09.2023
  • Позиција: Сервисери и монтери
  • Локација: Скопје
  • Телефон: +38923246225
  • Веб: www.aitonix.mk
  • Facebook: aitonix

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »