Помошник во кујна

  • Објавен пред 7 месеци
  • ПЕРТЕ СТ
  • Активен до 22.02.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа Per Te Street Restaurant има потреба од

ПОМОШНИК ВО КУЈНА

Потребни квалификации:

  • работно искуство ќе се смета за предност;
  • комуникативна, одговорна и лојална личност;
  • љубезност и педантност, со позитивен став.

Работното време е во 2 смени од 08-18h.

Заинтересираните кандидати да достават свое CV на perteskopje@gmail.com или преку АПЛИЦИРАЈ на KARIERA.mk.

КЛИКНИ