Стоматолошка сестра

  • Објавен пред една недела
  • PZU Dento Medikal
  • Активен до 29.05.2024
  • Позиција: Медицински персонал/Негуватели
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.dento-medical.mk
  • Facebook: dentomedikal

Се бара стоматолошка сестра или забен техничар или медицинска сестра со положен државен испит.

Работни денови:

  • Од понеделник до петок.
  • Одлични услови за работа.

Ординацијата се наоѓа на ул.Љубица Ѓорѓиева 2А нас.Тафталиџе - Скопје. 

Телефон за контакт: 070 217 521 Mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »