Асистенти за продажба

Плата од 22.000 ден. до 30.000 ден.

За компанијата: Хардкор Шоп веќе 10 години е лидер во квалитет и увоз на премиум брендови на македонскиот суплемент пазар. Нашата фирма станува препознатлива по квалитетот на своите производи, овластената дистрибуција,... повеќе за компанијата »

Хардкор Шоп Дооел Битола
Официјален увозник и дистрибутер на спортски суплементи и фитнес опрема за територија на Република Македонија има потреба од вработување на лица на позиција продажба на спортски суплементи и фитнес опрема и подготовка на пратки за оnline продажба 

  • Мин ССС
  • Задолжително: Напредно познавање на употреба на спортски суплементи
  • Задолжително: Напредно познавање од фитнес областа (тренинг, едукација)
  • Способност за самостојна и тимска работа и навремено извршување на задачи 
  • Професионален однос кон работно место 
  • Позитивен однос кон клиенти 
  • Редовни примања. законски годишен одмор и К15, регуларно работно време, 
  • Можност за бонус, зголемување на плата и напредок 
  • Лица со фармацевско образование имаат предност 

Вработувањата се однесуваат за продажните места во Битола 

Напомена: Апликациите што не се комплетни и не ги исполнуваат горенаведените барања на фирмата нема да бидат разгледани

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »