МАРКЕТИНГ КОНСУЛТАНТ

 • Објавен пред 11 месеци
 • T-Dynamics
 • Активен до 14.01.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Т-Динамикс Консалтинг има  отворена позиција за:

 

Mаркетинг консултант - работното место предвидува самостојна работа и креативен пристап од страна на консултантот во процесот на промовирање на компанијата и зголемување на портфолиото на клиенти. Маркетинг асистентот ќе соработува директно со извршниот менаџерски тим и ќе ги координира сите активности преку е-маил и директна комуникација. Т-Динамикс ќе обезбеди 5-дневна обука за запознавање со активностите на компанија и услугите кои се нудат.

 

Работни активности:

 • Макретинг истражувања за идентификација на потенцијални клиенти или предходно дефинирани процеси од интерес на компанијата,
 • Подготовка на промoтивни документи, корпоративни брифинзи, памфлети и дигитални рекламни содржини,
 • Дневни активности од областа на дигиталниот маркетинг (е-маил промоции, социјален маркетинг и останати е-базирани активности),
 • Подготовка на вести и информации поврзани со работата на компанијата и поставување на истите на онлајн профилите (интернет сајтовите и социјалните профили),
 • Директна комуникација со клиентите,
 • Повремени посети на клиентите за директна промоција и развој на бизнис односи,
 • Графичко уредување и дизајнирање на содржини (слика/текст),
 • Работно време: Понеделник – Петок од 09.00 – 17.00ч.

 

Критериуми:

 • Одлично познавање на MS Word, Excel, PowerPoint, Outlook, активно користење на барем една графичка средина (Photoshop или Corel) и интернет пребарување (дел од интервјуто е краток тест за работа на овие апликации),
 • Одлично познавање на англиски јазик (говорење и пишување). Поголемиот дел од клиентите и маркетинг активностите се насочени кон странскиот пазар,
 • Потребно образование: Завршени високо образование или студирање во тек,
 • Активно искуство во веб дизајн ќе се смета за предност,
 • Позицијата посебно се препорачува за студенти од последна година на студии во областите на маркетинг, е-бизнис или информатичка технологија. Компанијата има флексибилен пристап кон работното време за потербите на присуство на факултет.

 

Примања и останати придобивки:

 • Плата: 20,000.00 ден,
 • Социјално и здравствено осигурување на полно работно време,
 • 20 дена платен годишен одмор по избор на вработениот.

 

Заинтересираните кандидати може да аплицираат преку е-маил на: ceo@t-dynamics.com со CV на англиски јазик. CV-то мора да има податоци за контакт по е-маил, скајп и слика од кандидатот. 

КЛИКНИ