Специјалист за грижа на корисници со холандски јазик

 • Објавен пред една недела
 • City Connect
 • Активен до 30.11.2021
 • Позиција: Телефонски оператор
 • Локација: Скопје

Зборуваш ХОЛАНДСКИ? Одлично, ти си личноста што ја бараме!

Покажи ни што знаеш и придружи се на нашиот холандски тим.

Што ти нуди City Connect?

 • Онлајн работа (следи ги сите разговори, обуки и тренинзи од удобноста на твојот дом)
 • Работи од дома а подоцна можеш да продолжиш со работа од нашите модерни канцеларии
 • Уновчи го твоето знаење на ХОЛАНДСКИ јазик
 • Добиј почетна плата од 900 евра (нето)
 • Работи на интересни проекти за меѓународни компании
 • Биди награден за трудот и добрата работа
 • Запознај го најкул тимот
 • Забавувај се!

Аплицирај на  [најави се за да го видиш е-маилот] и придружи се на најбрзорастечкиот тим во регионот.

Со нетрпение чекаме да те запознаеме!