Transcom Macedonia (Transcom Macedonia) - вработување - vrabotuvanje - KARIERA.mk

Transcom Macedonia

ЕМБС: 7180543
Индустрија: Телеком и интернет
Адреса: Филип Втори Македонски 3, 1000 Скопје
Град: Скопје
Специјализирани за искуство со клиенти, продажба и маркетинг преку гласовни и дигитални канали.барај огласи за вработување » барај останати огласи »