Специјалист за грижа на корисници со швајцарски германски јазик

 • Објавен пред 2 недели
 • City Connect
 • Активен до 18.01.2022
 • Позиција: Телефонски оператор
 • Локација: Скопје

City Connect е брзорастечка компанија која врши контакт центар услуги за реномирани светски компании. За потребите на една од најголемите медиумски компании во Швајцарија, имаме потреба од специјалисти за грижа на корисници со швајцарски германски јазик.

Потребни квалификации:

 • Одлично познавање на швајцарски германски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Амбициозност и ентузијазам
 • Желба за стекнување нови знаења
 • Проактивност
 • Флексибилност

Што нудиме:

 • Компетитивна почетна плата од 43.000 денари
 • Систем на бонуси
 • Платена обука
 • Редовни тренинзи
 • Пријатна и динамична работна атмосфера
 • Можност за личен и професионален напредок

Доколку сметаш дека ги исполнуваш горенаведените услови, те покануваме да го испратиш твоето CV на следната е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]