Специјалист за корисничка поддршка со германски јазик во областа на туризмот

За компанијата: Специјализирани за искуство со клиенти, продажба и маркетинг преку гласовни и дигитални канали. повеќе за компанијата »

Дали знаеш дека туризмот достигна ново ниво на услуга и дека постојат тимови кои се тука за да ги решат прашањата на клиентите на што е можно поефикасен и едноставен начин како и да им ги дадат најдобрите можни совети? Токму ти можеш да станеш дел од еден таков тим и да им го направиш пријатно и незаборавно целокупното искуство на патниците кои ги користат услугите на еден од најголемите туроператори во светот!

Што ти нудиме?

 • Конкурентна плата: почнувајќи од 52.250 денари;
 • Бонус за добредојде од 15.300 денари;
 • Можност за работа од дома: работи од удобноста на твојот дом по успешно совладување на обуката;
 • Можност за работа на скратено работно време;
 • Приватно здравствено осигурување: твоето здравје е наш приоритет;
 • Платена обука: инвестираме во твојот успех;
 • Месечни бонуси за перформанси: трудот заслужува признание;
 • Бонуси за препораки: награда за твојата лојалност;
 • Проширување на твоите знаења: со нашата компаниска платформа за учење стекни нови вештини;
 • Кариерен развој: патеката на твојот напредок исцртај ја заедно со нас;
 • Глобално искуство: бидејќи имаме многу колеги од целиот регион кои со нетрпение чекаат да те запознаат!

Придружи ни се како Специјалист за корисничка поддршка на германски јазик во областа на туризмот!

Твојот ден ќе биде комбинација од:

 • Секојдневна употреба на германскиот јазик: биди гласот на една од водечките тур-оператори во светот;
 • Комуникација со клиенти преку телефон, е-маил и четови во врска со резервациите на клиентите;
 • Подобрување на корисничкото искуство: споделувај информации и совети во врска со понудените тури;
 • Персонализирани решенија: спој ги потребите на клиентите со совршените туристички понуди;

Што бараме?

 • Германски гуру: задолжително течно познавање на германскиот јазик (усна и писмена комуникација);
 • Покрај германскиот, задолжително е познавање и на англискиот јазик (се работи паралелно со двата јазика);
 • Основни познавања од работа на компјутер;
 • Одличен комуникатор: ефективна, јасна и транспарентна комуникација;
 • Љубопитна личност: жед за стекнување нови знаења;
 • Тимски играч: желба за отворена соработка со цел остварување на заеднички цели;
 • Амбициозност: личен и професионален развој е вашата цел;
 • Претходно работно искуство во областа на корисничка поддршка се смета за предност но не е задолжително;

Како изгледа животот во Transcom?

Во Транском сме неуморно посветени. На нашите клиенти и едни на други. Секој ден некој започнува свое патување со Транском. Искористувајќи го потенцијалот кој го има денес и претворајќи го во вештини корисни за во иднина. Добивајќи признанија за напорната работа, тимскиот дух и поддршката на другите. Поткрепувајќи позитивни, трајни промени во своите тимови и заедници. Такви сме ние во Транском. Овде се грижиме и навиваме едни за други. Вклучени сте, баш такви какви што сте, уште од првиот ден. А со вистинскиот начин на размислување, нема граници за тоа колку далеку можеме да одиме заедно.

Доколку си заинтересиран/а и сакаш да дознаеш нешто повеќе, аплицирај веднаш на следниов линк: https://cityconnectnorthmacedoniatranscom.recruitee.com/o/mk4y4gbvdo 

Само апликациите добиени преку линкот за апликација ќе бидат земени во предвид.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »