Комерцијалист/дипл.Фармацевт

  • Објавен пред 6 месеци
  • Eurolek
  • Активен до 12.01.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Друштвото за трговија со фармацевтски производи, Еуролек ДООЕЛ Скопје, вработува дипломирани фармацевти на НЕОПРЕДЕЛЕНО работно време

-со или без положен државен испит,

-со или без работно искуство

Сите заинтересирани кандидати да испратат CV на е-мејл konkurseurolek@yahoo.com најдоцна до 20/01/2019 година.

КЛИКНИ