Референт за продажба

  • Објавен пред 8 месеци
  • ТИНА ВЕТ
  • Активен до 12.08.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Пет Шоп ТИНА ВЕТ има потреба од:

Референти за продажба со полно работно време.

Доколку сте заинтересирани испрате ја Вашата биографија на: info@petshops.mk

КЛИКНИ