Работник за изработка на тоалет и салфети

  • Објавен пред 9 месеци
  • Макси Груп
  • Активен до 14.07.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанија бара работник за изработка на тоалет и салфети, задолжителна Б категорија.

Потребни услови:

  • Б Категорија
  • Средно образование
  • Педатност и прецизност во работата.

Работа на одредено време, со можност на неопределено.

Сите кандидати своите CV-а, да ги испратат на e-mail: maxigroupciklama@yahoo.com

КЛИКНИ