Персонал во ресторан

  • Објавен пред 2 недели
  • FAMES lounge & coffee bar
  • Активен до 24.09.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од FAMES lounge & coffee bar:

Персонал во ресторан

FAMES Bistro lounge & coffee bar бара шанкер/келнер со работно искуство на неопределено работно време.

За подетални информации контактирајте не на: 078 511 922 (Игор) и пратете ни CV на [најави се за да го видиш е-маилот] .