Магационер

 • Објавен пред 4 месеци
 • Нова Пошта
 • Активен до 17.08.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Нова Пошта има потреба од:

МАГАЦИОНЕР

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Возачка дозвола: Б

Личен профил:

 • Со и без работно искуствo
 • Организираност и одговорност,
 • Способност за работа под притисок и во кратки рокови
 • Флексибилност за работа во тим и самостојно работење
 • Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата

Опис на работно место:

 •  Организација за прием, пренос и издавање на роба,
 •  Точност, прецизност и внимателност при распределба на робата,
 •  Изработка на потребна документација.

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, испратете го Вашето CV на info@novaposta.mk или јавете се на следните тел. броеви : 078 487 788, 078 888 855, 02 3138 888

КЛИКНИ