Келнери/ки и помошнички за во кујна

  • Објавен пред 11 месеци
  • ГЛАМУР МАВРОВО
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Гостивар

Ресторан Гламур Маврово има потреба од:

 

Келнери/ки и помошнички во кујна,  за престојната зимска сезона 2017/2018г.

 

Дневница 500ден. (Обезбедено храна и сместување)

За повеќе информации контактирајте не на моб.: 070/951-721
 

 

КЛИКНИ