Работник во производство

  • Објавен пред 8 месеци
  • Дастел папер
  • Активен до 19.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Фирмата Дастел Папер

Има потреба од 5 работници во производство, како и од еден шофер.

 

 

КЛИКНИ