Комерцијалист - Мерчендајзер

Плата од 22.000 ден. до 40.000 ден.

 • Објавен пред една недела
 • ЛИЛИ ФУД ДООЕЛ
 • Активен до 26.02.2024
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Скопје
 • Facebook: lylyfood.mk

Активни огласи од ЛИЛИ ФУД ДООЕЛ:

Магационер/Пакувач на производи - Возач - Дистрибутер

ЛИЛИ ФУД ДОО, ИМА ПОТРЕБА ОД Комерцијалисти и Мерчендајзери за реон

Инсточна Македонија -1 лице

Западна Мекедонија - 1 лице

Скопје ТТ-МАРКЕТИ - 1 лице

Работни обврски:

 • Редовна посета и изложување на производите на нашите Бредови,
 • Уредување на асортиманот по претходно дефинирани мерчендајзинг стандарди,
 • Почитување на предходно утврдениот рут план на посета и следење на позиции,
 • Активно следење, забележување и известување за тековната конкуренција, 
 • Генерирање на идеи за нови артикли,
 • Посветеност и ориентираност кон брендот.
 • Коoрдинира тим од Унапредувачи за продажба и активности поврзани со унапредување на продажба согласно правилници и процедури
 • Врши контрола на планирано унапредување на продажба на ниво на регион и контролира имплементација на планирани акции, проекти и други активности
 • Подготовува месечен/неделен рутинг план; 

Квалификации:

 • Возачка дозвола Б категорија(активен возач),
 • Динамична и темпераментна личност,
 • Посветеност и професионалност,
 • Комерцијална ориентација.
 • Флексибилност за работа на терен
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти
 •  Професионално однесување, 

Способности, вештини и лични квалитети:

 • Развиени комуникациски вештини,
 • Одговорна и лојална личност,
 • Самоиницијативност,
 • Лична ефикасност и менаџмент на време,
 • Продажни вештини.

Ние Ви нудиме:

 • Атрактивна плата + бонуси
 • Можност за напредување

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »