Фармацевт - Центар

  • Објавен пред 12 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 20.12.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Ресен

Еурофарм, има потреба од:

Дипломиран фармацевт или фармацевтски техничар,

со искуство за работа во аптека во општина Центар.

Вашите CV-а испратете ги на е-маил: eurofarm@eurofarm.com.mk, со назнака во subject за „Работа во аптека“.

КЛИКНИ