ПРОЕКТ МЕНАЏЕР

  • Објавен пред 6 месеци
  • Нови системи
  • Активен до 29.01.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Нови Системи Скопје објавува оглас за следната работна позиција:

Проект Менаџер

 

Потребни квалификации:

Универзитеска диплома/ ФИНКИ

Владеење на MS Office пакет програми

Добро познавање на проектен менаџмент

5 + повеќе години активно искуство во водење на проекти 

Добро познавање на маркетинг

Добро познавање на англиски/усна и писмена комуникација

Да поседува одлична комуникација и вештини со клиенти

Добро разбирање на методите, процесите и стандардите за управување со проекти

Проактивен начин на решавање на проблемите, олеснување на дискусија, донесување одлуки и решавање конфликти

Да биде мотивиран, иницијативен, одговорен и да познава буџетирање

Да е запознаен со циклус на развој на софтвер

Активно искуство во ИТ технологиите

Искуство во мултитаскинг на проекти

Возачка дозвола Б категорија

Фокус на решенија

 

Одговорности:

Дa менаџира повеќе ИТ проекти со надворешни тимови

Има улога да иницира проекти да ги планира и да ги менаџира со цел да се испорачаат на време и во рамките на буџетот, согласно на корисничките спецификации, потреби и квалитет.

Да учествува во менаџирање во повеќе тимови од повеќе испорачатели

Да подготвува периодични и специјални извештаи

Финансиски Менаџмент

Управување со засегнати страни

Контрола на управување

 

 

Доколку имате желба, мотивација и знаење за докажување и сакате да бидете дел од успешниот тим на Нови Системи http://www.newsystems.mk/

аплицирајте, пратета ја Вашата биографија на е-маил адресата:

contact@newsystems.mk

Крајниот рок за аплицирање е: 29.01.2020 год

КЛИКНИ