Работници во обезбедување

За компанијата: Компанија од фармацевтска индустрија која се занимава со одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба лоцирана во Скопје. повеќе за компанијата »

НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје, е Компанија од фармацевтската индустријa, дел од  групацијата PHCANN INTERNATIONAL, лоцирана во Индустриската зона Ќојлија- Петровец, која располага со најсовремен производствен простор за indoor култивација на канабис и работи по највисоките европски стандарди за производство на производи од канабис за медицинска примена.

Во насока на проширување на нашиот Тим во Обезбедување, вработуваме

РАБОТНИЦИ ВО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Потребни квалификации на нашите кандидати

 • ССС- средно образование 
 • Лиценца за обезбедување
 • Неосудуваност согласно казнена и кривична евиденција
 • Најмалку 5 години работно искуство
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б-категорија

Лични карактеристики и вештини кои ги цениме

 • Одговорност,
 • Доверливост,
 • Способност за следење и почитување на пропишани упатства и процедури,
 • Способност за тимска работа
 • Ефикасност во извршување на работните задачи;
 • Лојалност и дискреција.

Вашата апликација со Професионална биографија и копија од Лиценцата за Обезбедување, можете да ја испратите и на меилот hr@nyskholdings.com 

Процесот за одбирање ќе трае до 7 дена по завршување на огласот. Кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор, ќе бидат контактирани и  повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени и зачувани исклучиво за потребите на регрутација и селекција од страна на НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »