Медицински сестри: Инструментар/ки / Анестетичар/ки

 • Објавен пред една недела
 • Неуромедика
 • Активен до 02.03.2021
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

НЕУРОМЕДИКА, реномирана болница во Р. Македонија која успешно работи веќе 29 години, објавува оглас за следниве позиции:

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ - ИНСТРУМЕНТАРКИ 
МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ - АНЕСТЕТИЧАРКИ

 

Потребни квалификации:

 • Медицинско образование
 • Познавање на англиски јазик
 • Претходно работно искуство на иста позиција
 • Работа со компјутери


Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионален и љубезен однос кон клиентите
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање.