Сервисер на Тв, Аудио и мали кујнски апарати

За компанијата: Централен овластен сервис на PHILIPS,AOC,SAECO,SHARP повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Електро визија
  • Активен до 28.11.2023
  • Позиција: Електро-машински техничар/Техничар
  • Локација: Скопје

Електро Визија вработува!

  • Потребен е сервисер во овластен сервис на Philips производи.

Испратете го вашето CV преку копчете АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »