Мехатроничар - Сервисер на индустриски машини

За компанијата: RADEK е реномирана компанија која нуди висококвалитетени машини за обработка на дрво, метал, алуминиум и пластика. Составена од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство, целта на RADEK тимот... повеќе за компанијата »

Активни огласи од РАДЕК ДООЕЛ СКОПЈЕ:

Мехатроничар - Сервисер на индустриски машини

МЕХАТРОНИЧАР - СЕРВИСЕР НА ИНДУСТРИСКИ МАШИНИ

Опис на работата:

 • Испорака, монтажа и инсталација на машини.
 • Сервисирање и одржување на машини.
 • Дијагностицирање и решавање на проблеми.
 • Обука за користење и одржување на машини.
 • Континуирано учење и напредување.
 • Работа на целата територија на Македонија.

Потребни квалификации:

 • Со работно искуство во областа на машинство и електрика.
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија.
 • Одлично познавање на Англиски јазик.
 • Познавање на 2д и 3д програми за цртање.
 • Возачка дозвола Б категорија.
 • Одговорност и посветеност.
 • Самоиницијативност и желба за напредување.

МОЖНОСТ и за помлади кандидати без РАБОТНО ИСКУСТВО, со договор за комплетна обука од наша страна и од странство.

Локација: Скопје, Јадранска Магистрала 71б (Индустриска зона Визбегово)
Работно време: Понеделник-Петок 09:00 - 17:00 ч.
 www.radek.com.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »